Sider

tirsdag 6. september 2011

Oslo 31. august

Den 31 august var noen av oss fra medieklassen på premieren på, som jeg allerede har fortalt i overskriften, Oslo 31. august. Dette er en film av Joachim Trier hvor Anders Danielsen Lie spiller hovedrollen. Sjangeren er drama og filmen har alt i alt fått bra terningkast!

Helt ærlig så er det vanskelig å skrive noe om den, fordi den var så spesiell. Dette er en dyp film som er beskrevet akkurat som en dag i Oslo er. Dette har de klart på en kjempebra måte og man får virkelig et inntrykk av hvordan Oslo virkelig er, og at livet kanskje ikke er så lett som det ser ut til fra utsiden.
Tommel opp!
Bildet er tatt på Kongsberg Kino, av meg. Ellisiv sitter ved siden av!
Som tidligere nevnt har filmen fått mange bra anmeldelser!

"Anders er en tidligere rusmisbruker som lenge har vært innlagt ved en instutisjon i Oslo. Han har to uker igjen av sitt opphold og skal på et jobbintervju i i Oslo sentrum. Vi følger Anders i løpet av denne dagen hvor han besøker gamle kjenninger." 
 og
"Oslo 31. august er den beste norske filmen jeg noen gang har sett. Den utsøkte regien, det det upåklagelige manuset og førsteklasses skuespill hever denne filmen over enhver annen norsk film jeg kan huske. En film som er så øm, vond og personlig er garantert til å gjøre et inntrykk, og det er absolutt en film man må få med seg." 
Er ting som har blitt skrevet om denne filmen. 
Vil du lese mer fra anmeldelsen, trykk her <-
Julie Nordhus 

3 kommentarer:

  1. Så utrolig kjempefin blogg, gleder meg så utrolig kjempemye til å følge deg videre! Det blir så utrolig kjempegøy å se alt det utrolig kjempekule du kommer til å skrive om! Håper så utrolig kjempeinderlig at det neste innlegget kommer raskere enn det utrolig kjempeetterlengtede her!

    Neida, fresh blogg, Julius! Er stolt <3

    SvarSlett
  2. hahahahahahahah. Takk Sveinis =)

    SvarSlett
  3. Så bra innlegg, enig med beskrivelsen av filmen!

    SvarSlett